Hasznos Információk

Néhány információ a ruhapróbával, kölcsönzéssel kapcsolatban:

Tekintettel az elmúlt másfél évre kérünk, hogy betegen ne gyere próbára, keresünk másik időpontot és lehetőleg maximum két kísérőt hozz magaddal.

  • Szalonunkban a próbadíj hétköznap 5.000 Ft/minden megkezdett óra, amit foglalás esetén nem kell megfizetni és későbbi foglalásnál beleszámít a kölcsönzési árba. Szombaton 8.000 Ft/minden megkezdett óra, ahol ugyanezek a feltételek érvényesek. Csak készpénzes fizetésre van lehetőség.
  • Csak akkor gyere próbára, ha ismered a pontos esküvői dátumot, mert kölcsönzés esetén ennek függvényében tudjuk bemutatni a szabad ruhákat. Vásárlásnál rugalmasabbak a lehetőségek.
  • A próbához minden esetben előzetesen időpontot kell egyeztetni, amit megtehetsz itt a honlapon a kapcsolat menüpontban, telefonon, email-ben, vagy a szalon Facebook oldalán is. IDŐPONT EGYEZTETÉSNÉL MINDENKÉPPEN KÉRJÜK AZ ESKÜVŐ PONTOS DÁTUMÁT JELEZNI! Mivel sok menyasszony érkezik hozzánk érdemes egy-két héttel hamarabb egyeztetni az időpontot.
  • A próba alkalmával Te vagy az egyedüli menyasszony akivel foglalkozunk. (nincs közös helységben, vagy a kísérők előtti öltözés, egymás rokonainak pillantása) A próba egy óra hosszú.
  • A ruhapróbára ajánlatos egy testszínű, pánt nélküli melltartóval érkezni, hogy semmi ne zavarja az összhatást, de a legfrissebb divatot követő ruhák alatt nem lehet melltartót viselni, ezért érdemes a ruhákat így próbálni. Cipőre még nincs szükség, azt csak az igazító próbákon kérjük.
  • Kérünk, hogy lehetőleg smink nélkül érkezz, mert a rúzs és alapozó nyomot hagy a ruhán és így a következő menyasszony úgy érezheti, hogy nem tiszta az általa próbált ruha.
  • Nem árt, ha felkészülten érkezel és előre szemezgetsz a szalon kínálatából a honlapunkon. Figyelj a modellek melletti megjegyzésre, ahol a méretet jelezzük, illetve a ruha színét is. A ruhák nem minden esetben a fotón szereplő színben próbálhatók. Jegyezd fel a Neked tetsző modellek nevét vagy számát, így nem fogsz a válogatással időt veszíteni a próbán.
  • Nagyon kérünk benneteket, ha mégsem tudtok vagy akartok eljönni a megbeszélt próbára, időben mondjátok le azt!

Az alap kölcsönzési idő péntektől hétfőig tart, de legtöbbször már csütörtökön elviheted a ruhát. Hosszabb kölcsönzési időkről kérj információt az elérhetőségek valamelyikén, igyekszünk minden kérésnek megfelelni.

A kölcsönzési árak modelltől és évjárattól függően 255.000-375.000 Ft között mozognak. Pontos árakról a ruhapróba alkalmával, személyesen tudunk információt adni. Amennyiben megtalálod nálunk álmaid ruháját, a foglaló összege kölcsönzés esetén 80-100.000 Ft készpénzben.

Amennyiben vásárolni szeretnél, a legtöbb modellt 34-48-as méretben tudjuk rendelni.

Ruháink méretezése kisebb az átlagosnál, kérjük ellenőrizzétek az adott modell mellett található méretet a mérettáblázatban!

Vedd és vidd kollekciónk csak megvásárlásra elérhető. Ebben az albumban kitűnő minőségű, vadonatúj modellekkel találkozhatsz igen kedvező áron, az eladási árak 155.000-355.000 Ft között mozognak. Fontos, hogy csak azok a modellek találhatók a szalonban amelyek “próbálható” füllel rendelkeznek, a többi csak rendelésre elérhető, mert már megvásárolta valaki a mintadarabot.

A szalonban próbálható modellek legtöbbje megrendelhető megvásárlásra is saját méretben, de számolni kell a gyártási idővel, ami gyártótól és időszaktól függően 4-6 hónap.

A legtöbb márkánk teljes kollekciója megrendelhető megvásárlásra, a szalonban egy szűkített kollekciót lehet próbálni. A helyszínen katalógusokból tudsz rendelni másik modellt. A rendelhető ruhák csak vásárlásra elérhetők.

A kölcsönözhető modellek eladási árai új ruhák esetében nagyjából a kölcsönzési árak 2-2,5-szeresét teszik ki, de a katalógusból rendelhető ruhák között vannak jóval drágább modellek is. Vásárlásnál a foglaló összege 50%.

A változtatás jogát fenntartjuk.

Melissa-2.jpg