Hasznos Információk

Néhány információ a ruhapróbával, kölcsönzéssel, vásárlással kapcsolatban:

Kérünk, hogy betegen ne gyere próbára, keresünk másik időpontot. Lehetőleg maximum két kísérőt hozz magaddal.

 • Szalonunkban a próbadíj hétköznap 5.000 Ft/minden megkezdett óra, amit azonnali ruhafoglalás esetén nem kell megfizetni.
 • Szombaton a próba díja 10.000 Ft/minden megkezdett óra, amit azonnali ruhafoglalás esetén nem kell megfizetni. A szombati próbadíj előzetesen kiegyenlítendő és a próba lemondása esetén nem jár vissza.
 • Csak akkor gyere próbára, ha ismered a pontos esküvői dátumot, mert kölcsönzés esetén ennek függvényében tudjuk bemutatni a szabad ruhákat. Vásárlásnál rugalmasabbak a lehetőségek.
 • A próbához minden esetben előzetesen időpontot kell egyeztetni, amit megtehetsz itt a honlapon a kapcsolat menüpontban, telefonon, email-ben, vagy a szalon Facebook oldalán is. IDŐPONT EGYEZTETÉSNÉL MINDENKÉPPEN KÉRJÜK AZ ESKÜVŐ PONTOS DÁTUMÁT JELEZNI! Mivel sok menyasszony érkezik hozzánk érdemes egy-két héttel hamarabb egyeztetni az időpontot.
 • A próba alkalmával Te vagy az egyedüli menyasszony akivel foglalkozunk. (nincs közös helységben, vagy a kísérők előtti öltözés, egymás rokonainak pillantása) A próba egy-másfél óra hosszú és bármennyi ruhát felpróbálhatsz.
 • A ruhapróbára ajánlatos egy testszínű, pánt nélküli melltartóval érkezni, hogy semmi ne zavarja az összhatást, de a legfrissebb divatot követő ruhák alatt nem lehet melltartót viselni, ezért érdemes a ruhákat így próbálni. Cipőre még nincs szükség, azt csak az igazító próbákon kérjük.
 • Kérünk, hogy lehetőleg smink nélkül érkezz, mert a rúzs és alapozó nyomot hagy a ruhán és így a következő menyasszony úgy érezheti, hogy nem tiszta az általa próbálni kívánt ruha.
 • Nem árt, ha felkészülten érkezel és előre szemezgetsz a szalon kínálatából a honlapunkon. Figyelj a modellek melletti megjegyzésre, ahol a méretet illetve a ruha színét is jelezzük. A ruhák nem minden esetben a fotón szereplő színben próbálhatók. Jegyezd fel a Neked tetsző modellek nevét vagy számát, a legjobb ha screenshotot csinálsz, így nem fogsz a válogatással időt veszíteni a próbán. A honlapunkon szereplő összes modell megtalálható a szalonban.
 • Nagyon kérünk benneteket, ha mégsem tudtok vagy akartok eljönni a megbeszélt próbára, időben mondjátok le azt!

Ruháink méretezése kisebb az átlagosnál, kérjük ellenőrizzétek az adott modell mellett jelzett méret centiméter adatait a mérettáblázatban és vessétek össze azt saját méreteitekkel!

Az alap kölcsönzési idő péntektől hétfőig tart, de legtöbbször már csütörtökön vagy akár szerdán elviheted a ruhát és csak kedden vagy szerdán kell visszahoznod azt. Ennél hosszabb kölcsönzési időkről kérj információt az elérhetőségek valamelyikén, igyekszünk minden kérésnek megfelelni.

A kölcsönzési árak modelltől és évjárattól függően 295.000-445.000 Ft között mozognak. Pontos árakról a ruhapróba alkalmával, személyesen tudunk információt adni. Amennyiben megtalálod nálunk álmaid ruháját, a foglaló összege kölcsönzés esetén 80-100.000 Ft készpénzben.

Amennyiben vásárolni szeretnél, a legtöbb modellt 34-48-as méretben tudjuk rendelni.

Vedd és vidd kollekciónk csak megvásárlásra elérhető. Ebben az albumban kitűnő minőségű, vadonatúj modellekkel találkozhatsz igen kedvező áron, az eladási árak 35.000-450.000 Ft között mozognak.

A kölcsönözhető modellek eladási árai új ruhák esetében nagyjából a kölcsönzési árak 2-2,5-szeresét teszik ki. Vásárlásnál a foglaló összege 50%.

A szalonban próbálható modellek legtöbbje megrendelhető megvásárlásra is saját méretben, de számolni kell a gyártási idővel, ami gyártótól és időszaktól függően 4-7 hónap.

A legtöbb márkánk teljes kollekciója megrendelhető megvásárlásra, a szalonban egy szűkített kollekciót lehet próbálni. A helyszínen katalógusokból tudsz rendelni másik modellt. A rendelhető ruhák csak vásárlásra elérhetők.

Az árak a pontos méretre igazítás költségét nem tartalmazzák.

A változtatás jogát fenntartjuk.

BL Vincenza 22023 (5)
 • Cím: 1211 Budapest, Csepel, Kossuth L. u. 48-50.
 • Nyitva: előzetes időpont egyeztetéssel!
 • Tel: +36 30 938 27 61
 • E-mail: info@koraliaszalon.hu

© 2003 - 2024 - Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának, megjelenésének másolása, átdolgozása tilos. A fotók szerzői jogvédelem alatt állnak! | webdesign: designstreet.hu